lauantai 5. marraskuuta 2011

Uimareita ja elovena tyttöjä

Joo elikkäs tänään oli kupittaalla Tullinpiirinkisat. Nähtiin halilla siin kaheksalta ja mentiin laittaa hiuksia katsomoon. Pian lähettiinki jo lämppäämään harkkasuokkaa varten. Perinteisesti alotettiin lämppä uudella tsemppitanssilla, ja sen jälkee lämpättiin viel jottai lisää ja sit keskityttiin ohjelmiin.





Pian olikin jo meidän vuoro mennä matolle. Harkkasuoritus meni nyt mite meni ja mukaan mahtu muutamia pudotuksia ja suuria ja pieniä virheitä, mutta eipä tuo mitään, pystytään sitte korjaamaan ne kisasuokassa:).




Mentiin laittamaan loputkin hiukset ja meikit katsomoon ja siinä samlla tuli syötyäkin. Pian meille tulikin jo hieman kiire alkumarssiin, mutta hyvin me sinne ehdittiin niinku aina. Sitte allettiin lämppäämään ja tehtiin ohjelman vaikeimpia kohtia. Mentiin siinä välissä myös kannustamaan ixia joka tekikin loistavan suorituksen:). Enää pari ohjelmaa ja sitte oiski jo meijän vuoro.

Noh pian oltiinki jo siirrytty harkkamatolta pieneen tsemppipiiriin, josta siirryttiin matolle näyttämään se mitä me osataan - tälläkertaa hieman hauskemman teeman merkeissä. Ohjelma sujui ihan hyvin, eikä pudotuksiakaan tullut! Pisteitä saatiin 4,7 - 5,05 - 10,48 ja yhteensä 20,23  sekä bonus 0,1 ryhdistä ja 0,2 mieleenpainuvasta kokonaisuudesta ja pisteet sijoitti meijät kultamitaleille. Ixiat sai hopeaa pistein 17.81 ja ofelie sijoittui pronssille pistein 17.46.





Iloisin mielin jäätiin vielä kannustaan muista joukkueita ja katottiin kisat loppuun. Seuraava viikko sitte treenataanki ahkerasti ja korjataan loputki virheet. Tuleva viikonloppu tuleeki olemaan iha semiraskas. Löytyy kisoja ja esiintyminenki. Onnea vielä kaikille mitalisteille!! :)










Ei muutaku seuraavan viikonlopun kisoja odotellessa;) !

18 kommenttia:

  1. Onneks olkoon hyvistä pisteistä :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat puvut!! Superrpisteet!!

    VastaaPoista
  3. onks noi pisteet niillä uusilla pisterajoilla (max. 23) ? :)

    VastaaPoista
  4. kiitos :) ja on uusilla pisterajoilla :)

    VastaaPoista
  5. erikoiset puvut :) ja kivat

    VastaaPoista
  6. Mikä on Exean musiikin nimi, se on tosi hyvä:)
    Onnittelut molemmille joukkueille mitaleista!:):)
    T:fani

    VastaaPoista
  7. OHJELMAT NETTIIIN!!!!oli iha sairaa hienot ohjelmat, ja exeal oli kyl tosi hauska ja mieleenpainuva ohjelma;) onnee mitalleista:)

    VastaaPoista
  8. hahaa toi viimine kuva :'''D just paras ;)

    VastaaPoista
  9. Mitkä teidän musiikit oli?
    Ja laittakaa, jooko, jossain vaihees nettiin ohjelmat? :D

    VastaaPoista
  10. Kiitos kaikille anonyymeille! :)) Ja juu neljäs anonyymi, meist näit onnistunei otoksii riittää XD Ja Exean musiikkina on Milan Stankovic:in Ovo je balkan, joka on ollu Serbian Euroviisukappale ja Ixialla Club for five:n Muistan sua Elaine :)

    VastaaPoista
  11. Tosi kivat ohjelmat molemmilla, onnea hyvistä pisteistä. Tsemppiä seuraaviin kisoihin !

    VastaaPoista
  12. onnea molemmille joukkueille onnistuneesta kisapäivästä! :) ja puvut ovat kerrassaan mainiot!! :)

    VastaaPoista
  13. ette ole tosissanne noitten pukujen kanssa?? herranjumala mikä sirkus tästä lajista on näköjään tullut...

    VastaaPoista
  14. Mä niin odotan et näen teidän ohjelmat! Vaikuttaaa tosi erilaiselta.....

    VastaaPoista
  15. Kiitos paljon kaikille anonyymeille:):) ! Ja tosta pukuasiasta, että mielipiteensä kaikilla. Aina ei voi pitää kaikesta;)

    VastaaPoista
  16. totta ettei kaikkia voi miellyttää samaan aikaan:------D aina on joku joka ei jostain tykkää. ootan teiä'n ohjelmia !!!

    VastaaPoista
  17. Anonyymi kirjoitti...
    ette ole tosissanne noitten pukujen kanssa?? herranjumala mikä sirkus tästä lajista on näköjään tullut...

    ^^^Mä olen kyllä aivan eri mieltä! Musta teiän teema ja ohjelma (ja siihen liittyen puvut) ovat omaperäiset ja loistavasti keksitty! Harmi, että jotkut eivät ymmärrä erilaisuuden olevan joissain asioissa hyvä asia, ja että ei voimistelukaan aina niissä samoissa kaavoissa voi pysyä... Että Nefrit, olen teidän puolellanne! TSEMPPIÄ! :)

    VastaaPoista
  18. Kiva kuulla, että jotkut tykkää. :) Ja kuten aikasemminki sanottiin, kaikkia ei voi miellyttää samaan aikaan. ;)

    VastaaPoista