sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Katsomosta katsottuna

Eilen oli tän kauden ekat kisat, joissa osa meistäkin oli. Katsomon puolella kylläkin. Tultiin kaikki vähän eriaikoihin kupittaalle, mutta meistä siellä oli Saara, Rilla, Emilia, Janika, Satu, Tessa, Ronja, Nea, Sussu ja Aliina. :-) Aluks oltiin kaikki yhdessä mut jossain vaiheessa jakauduttiin vähän pienempiin porukoihin. Yritin ottaa vähän kuvia ohjelmista, mut mitä nyt mun ajotukset ja etukulma aiheuttaa, ni kuvat ei oo mitään ihan huippua mut jotain sentää. :D


 Flex

Luna 

Tähdettäret 

Lilium 




Pippurit

Ei mulla kauheen montaa onnistunutta kuvaa ollu, mut tossa nyt muutama. Tarkotus oli ottaa varsinki oman seuran joukkueista kuvia, mut yleensä unohdin kuvaamisen ja keskityin kannustamaan. :D Nähtiin monii taitavia joukkueita ja hienoja ohjelmia. :-) Ja super paljon onnea kaikille mitalisteille!! :)



Meilläkin ekat kisat on viikon päästä joten jännitystä alkaa pikkuhiljaa olemaan havaittavissa. :) Nyt pukuja koristelemaan ja viikon päästä kisoissa nähdään!

8 kommenttia:

  1. Onko teidän ohjelmia netis? (:

    VastaaPoista
  2. Mitkä teiän mielestä parhaita/mieleenpainuvampia korografioita??

    VastaaPoista
  3. Jos tän kauden ohjelmia meinaat, niin niitä ei vielä ole, koska meiän osalta kisakausi ei vielä oo alkanu. :-) Mulle ainakin jäi parhaiten mieleen Xonox, Luna, Tähdettäret, Pippurit ja Flex. :)

    VastaaPoista
  4. Montako ixiassa kisaa ja ketä kisaa ?

    VastaaPoista
  5. Onko kevään ohjelmat netissä?

    VastaaPoista
  6. ixias kisaa nyt 8 tyttöö, kisakokoopanoist ei tiedetä viel ! mun tietääkseni kevään ohjelmat ei löydy mistää netist ):

    VastaaPoista
  7. kun teijät jaetaan paremmuuden mukaan, ni mikä on tärkeintä ? siis hypyt, liikkuvuus vartalot tms ? :)

    VastaaPoista
  8. joko tiedätte huomiset kokoonpanot ?

    VastaaPoista