keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Seurankatselmus 10.10

Caribiassa piti olla varttia yli kolme. Rupesimme melkein heti lämppäämään, joten hiustenlaittoon ei jäänyt melkeen yhtään aikaa. Kun oltiin lämpätty, me vietiin kamat takahuoneeseen, ja sitten olikin jo kenraalin vuoro. Kun kenraali oli ohi, kerrattiin Ixioiden kesken vielä epäselvät kohdat ja sitte me tehtiim ne yhdessä. Menttiin katsomaan Exeoiden kenraali ja sen jälkeen meillä oli joku puoli tuntia aikaa laitella vielä hiuksia ja syödä eväitä :)

Päätettiin siinä sitten Nean kanssa mennä aulaan ottamaan taitokuvia ja niitten jälkeen mentiin muide luo ja otettiin vähän lisää kuvia x).







Exeat rupes jo lämppäämään, koska niiden suoritus oli seitsemäntenä, mut Ixioilla oli vielä taukoa jäljellä, koska oltiin vast numero 14.
Hetken päästä ruvettiin lämppäämään ja alotettiin tsemppitanssilla, joka on viel hiukan kesken, mut kyl se siitä valmistuupi ;)



Mentiin kattoo Exeoiden suoritus ja sitte takasisin viel kertailemaan ohjelmaa. Pian oltiinki sit jo menossa lavalle (=.
Sitten oli taas pieni tauko ja otettiin taas vaihteeks lisää kuvia :D.
Viimeisen suorituksen jälkeen otettiin Exeoista yhteiskuvat ja sitte viel Ixioista. Sen jälkeen sai lähtee kotiin :)

 
 
 
 

 
 
 
 

19 kommenttia:

  1. Kisaako toi Susanna nyt tällä kaudella?

    VastaaPoista
  2. miks noi kuvat menee tollain vinoo? xd tosi kivat ohjelmat oli molemmilla! JA EXEAN PUHU HAHAHA IHA MAHTAV !! :D::DD

    VastaaPoista
  3. Ihan huikeet ohjelmat! Ei ikinä uskois et ixiat ois niin nuoria, ihan sairaan hyvä joukkue ja exeat :DD AIVAN HUIPPU OHJELMA! :DDDD

    VastaaPoista
  4. mun mielestä olette tosi hyviä! Mä odoton niin jo et näkisi teidä ohjelmat, kun niitä kehutaa nii paljo! ootte mun lempparei <333<333<33

    VastaaPoista
  5. Kisakokoonpanoist ei viel oo iha tarkkaa varmuutta. :) Ja kiitoksia tositosikovasti Anonyymeille, ollaan itsekki aika tyytyväisiä :) !

    VastaaPoista
  6. Exean ohjelma oli niiiin hyvä!!!
    Miten kukaan ei oo keksiny tota koskaan aikasemmin??? HUIPPU!!!

    VastaaPoista
  7. Hihhii ;) kiitos tosipaljon:))

    VastaaPoista
  8. mä HALUUN nähdä teijät jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mitkä onkaan ekat kisat mihin meette?

    VastaaPoista
  9. Lisätkää jooko viime kevään ohjelma exealta, koska en kerennyt näkemään sitä missään vaiheessa vaikka samoissa kisoissa olinkin pariin kertaan :(

    VastaaPoista
  10. Joo videot tänne!!!exean ohjelma oli just hauska keksintö ja pukuki oli just hyvä lisä siihe:)ixian ohjelma vaikutti kans iha kivalt harmi vaa ku ei nähty pukui...

    VastaaPoista
  11. syksyn kisakalenteri näyttää tältä:

    la 5.11. Tullin piiri
    la 12.11. Aluekisat
    su 13.11 Mind Spa Cup
    la-su 26.-27.11 Tullin Avoimet
    su 30.11 sm-kisat

    Ja lupaan että viimekauden ohjelmat tulevat vielä nettiin ennen uusia ohjelmia ! :D Ja Ixian pukuja joudutte odottaa kisoihin asti ;)

    Ja KIITOS kivasta palautteesta !

    VastaaPoista
  12. ootte ihanii <3<3<3<<3<3<3<3<3<3

    VastaaPoista
  13. eli kumpi joukkue on kumpi?? siis onko exea tämä joukkue, jossa on mm. suurin osa Cobolteista siirtyneitä tyttöjä, vai just toisinpäin? :) Haluaisin myös nähdä teidän ohjelman (video), joka on saanut jo kovasti kehuja, tsemppiä kisoihin ja videota odotellessa!! :)

    VastaaPoista
  14. Ixia on nuorempi joukkue, jossa voimistelijat ovat syntyneet vuosina 1998-1995. Ja Exea vanhempi jossa voimistelijat syntyneet vuosina 1996-1994 :)

    Ja videoita ei tule syksyn ohjelmista ennen ekoja kisoja, valitettavasti ;)

    VastaaPoista
  15. Siirryttekö keväällä 16-18v sarjaan? :)

    VastaaPoista
  16. missä noi kilpasarjojen mestaruuskisat on? :) ettehän te tuu sm-kisoihin turkuun? :o

    VastaaPoista
  17. Aikaisemmin puhuttiin että toinen porukka siirtyis 16-18 sarjaan, mutta nyt lähiaikoina ei asiasta olla puhuttu. Asia selvii kunhan tulee ajankahtasemmaksi. :) Mestikset on Tampereella, ja ei osallistuta Turun sm-kisoihin. :)

    VastaaPoista
  18. Onko teijät jaettu iän mukaan ?

    VastaaPoista
  19. eikö teiän oo muka pakko siirtyy 16-18 sarjaan????

    VastaaPoista