maanantai 14. marraskuuta 2011

Mind spa cup

Sunnuntai aamuna oli aikanen herätys koska bussi lähti Akatemiantalolta jo klo 6.30 . Ku kaikki oli ilmestyny paikalle ni lähettii kohti Nummelaa. Bussimatka kesti vähä yli puoltoist tuntii, matkan aikana osa nukku, kuunteli musiikkii, luki kokeisii ja räpsi kuvii. Siin vähän ennen yheksää saavuttiinki jo hallille. Vietii kamat pukkarii ja sit alko nutturoitte fiksaamine ja meikkien laittamine.



Vähitelle siirryttiin lämppäämään Vihti-gymin ahtaille käytäville. Harkkasuokat oli aamul jo noin 15 min aikataulust myöhäs mut kyl se meijänki vuoro sielt sit vähitellen koitti. :)




Harkkasuokka oli Ixian osalta ainaki varmempi ja yhtäaikasempi kuin mitä se oli lauantaina ! Harkan jälkee siirryttii takas pukkarii ja viimeisteltii meikit. Sit chillattiinki pukkaris kunnes alkumarssi alko xd alkumarssi oli aikas katastrofaaline mut ei se mitää ;)



Marssin jälkee päästiinki sit vihdoin syömää ! Herkullisen aterian jälkee siirryttii pukkarii taas vähä ruokalevol ja sit ulos haukkaa raitist ilmaa :) sit kaikil tuli vähitelle vähä kylmä ni mentii takas sisäl ja pukkarii taas. Exeal alko vähitelle lämppä ja Ixiat jäi pukkarii odottelee et valkut tulis hakee meijät :) fiksattii vähä meijän pukuja sii välis ja popitettii, syötii ja korjailtii nutturoi viel xd sit pistettii ripeesti puvut pääl ja alettii lämppää. Mentii välis kannustaa Exeaa ja pia koittiki meijän kisasuokka.



Kaikki oli iha tyytyväisii suokkaa ja mentii kuuntelee pisteet iloisin mielin :) Sit vähän pisteitä eli Ixian pisteet oli 16,65 ja Exean 19,40. Elikkäs Exea lähti Nummelasta hopeamitallit kaulassa ;) onnea myös muille mitalisteille ! Palkintojenjakojen jälkeen räpsittii viel pari kuvaa Exeasta ja sit mentii kipinkapin pukkariin hakee kamat koska bussikuski oli oottanu meitä jo reilun tunnin. Edessä oli noin puolentoista tunnin kotimatka + pieni pysähdys lohjan ABC:llä ;) osteltiin vähän eväitä ja sit matka jatku naureskellen, musiikkia kuunnellen ja syöden :)





Viikonloppu on ollu yleisesti tosi onnistunu, ens viikonloppuna nähdäänkin sitten Kokkolassa ;)

8 kommenttia:

  1. miksei exean suorituksesta sanottu mitään? menikä hyvin? tuliko pudotuksia? Onnee hopeesta ja tsemppii reenaamisee!

    VastaaPoista
  2. exean suoritus oli ihan okei. pudotuksilta ei tälläkään kertaa vältytty, mutta paremmin sitten seuraavalla kerralla:)

    VastaaPoista
  3. Ixia on mun mielestä kehittyny keväästä, ja niillä on ihana musa! :) Ja toi exean alku ja loppu on hauskat, vaikka muuten se musa ei oikee sovi :D Tsemii kaikille Kokkolaan:))

    VastaaPoista
  4. elikkä exealla on keilat ja ixialla vanteet. mut siellä exeassahan on paljon tyttöjä, kun on vasta 13? eikös keilat tule vasta myöhemmissä sarjoissa vai oonko mä tippunu vähän kyydistä? :D mutta tsemppiä ixialle kuitenkin! :)

    VastaaPoista
  5. ixialla on keilat ja exealla vanteet (: Ja ixiassa on kolme -97 ja yks -98, muut on -96 ja yks -95 syntyny : D Keilat voi ottaa 14-16-vuotiaiden sarjassa, mutta kilpasarjassa voi valita minkä tahansa välineen.

    VastaaPoista
  6. onko teillä' uikkarit pukuina :)

    VastaaPoista
  7. Mistä tollasia pitkiä säärystimiä saa?

    VastaaPoista
  8. Niitä saa piruetista, ne on sellaset pisimmät :)

    VastaaPoista