tiistai 22. marraskuuta 2011

tullin mestikset !!

Meiän viikonloppu kulu tullin mestiksissä Kokkolassa. :-) Lähettiin perjantai iltapäivällä kolmen jälkeen monen muun turkulaisen joukkueen kanssa junalla ekana Tampereelle, josta vaihettiin sitte Kokkolan junaan. Matkat meni ihan jees ja oltiin kaheksan jälkeen hotellilla, ja mentiin melkeen heti saunaan. :D



Lauantaina mentiin aamupallalle seittemäks ja aamupalan jälkeen juostiin kisapaikalle. Tehtiin peräkkäin harkka suoritukset, jotka oli aika perus tekemistä. Muutamii tiputuksia, kuviovirheitä ja tasapaino tutinaa lukuunottamatta suokat oli iha hyvät. :-) Kannustettiin hetki Turun joukkueita ja lähettiin hotellille meikkaamaan ja laittamaan hiuksia.



Siirryttiin takas kisapaikalle, käytiin jossain välissä syömässä, laitettiin puvuut päälle ja marssittiin alkumarssi muumien tahtiin. :D



Me exeat suoritettiin ennen ixiaa. Suoritus oli ihan hyvä muutamaa isoo mokaa lukuun ottamatta. Isossa heitossa vanteet lenteli muutamilla vähän vääriin paikkoihin, mikä aiheutti kuviovirheitä. Mentiin kisakatsomoon jännittämään meiän pisteitä, jotka oli tämmöset: 4.73 4.75 9.20 ja yhteensä 18.68. Kateltiin hetki kisoja ja kannustettiin Ixia jotka sai 4.20 3.90 8.25 ja yhteensä 16.35. Ixian pisteiden jälkeen lähettiin kisapaikan lähellä olevaan halliin rentouttamaan lihaksia uiden ja saunoen. :-) Illalla mentiin vielä ABC:lle syömään ostamaan eväitä.



Sunnuntaina nähtiin aamupalalla 6.30 jotkut enemmän ja jotkut vähemmän pirteinä. :D Tuttuun tapaan juostiin taas kisapaikalle ja tehtiin harkkasuokat ilman suurempia mokia. Seurattiin taas meiän normaalia kisakaavaaa: hiukset, meikit, alkumarssi ja kisalämppä.


Pian oltiinki jo valmiina astelemaan matolle tekemään tätä ohjelmaa toisteks viimestä kertaa tuomarien arvioivan silmän alle. Ennen matolle menoa fiilis oli ihan katossa ja kannustus oli mahtava!! :) Suoritus oli paljon parempi kun lauantaina ja oltiin tyytyväisiä siihen. Pisteitä saatiin 4.93 4.80 9.40 ja yhteensä 19.13. Katottiin meiän sarja loppuun, kannustettiiin Ixia hyvään suoritukseen ja jännitettiin monensiako oltais. :D Ixia sai pisteitä 4.33 3.85 8.75 yhteensä 16.93. Kateltiin kisoja ja vähän ajan päästä exea lähti valmistautumaan palkintoojen jakoon. Palkintojenjaon jälkeen otettiin parit mitalli kuvat! Onnea meiän sarjan muille mitalisteille Hiutaleille ja Apollot T:lle !! :)






Popiteltiin matka kisahallilta hotelille miksun biisien tahtiin. Hotellilta lähettiin kohti juna-asemaa kaupan ja hesen kautta. :-D Juna matka suju suht rauhallisissa merkeissä hiuksia availlen, jutellen ja syöden. :) Nyt sitte tää viikko treenataan kovaa ja ens viikonloppuna lähetään Tampereelle vetäseen vimpat suoritukset näillä ohjelmilla !!


10 kommenttia:

  1. Ootte kaik tosi nättejä :)

    VastaaPoista
  2. miks otitte hiutaleiden ja kefeidien kans yhteiskuvan?

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon;) no mutta miks ei otettais ? xd

    VastaaPoista
  4. aaaaa te ootte tää joukkue XD joo teijän esitys oli tosi hieno ja hauska ja onnea!

    VastaaPoista
  5. mikä toi eka kuva on???

    VastaaPoista
  6. Tällä kertaa lähes kaikki kuvat kisoista otettiin mun kameralla, joten luonnollisesti se oli mulla mukana melkeen kaikkialla, eikä siks ixiasta oo yhtä paljoon kuvia. :-D Enkä muilta oo saanu mitään kuvia, joten näihi täytyy tyytyä. Ja eka kuva on meiän hotellihuoneeen vessan ikkunasta :D

    VastaaPoista
  7. minkä perusteella teiät jaettiin ixiaan ja exiaan :) ? tykkään molempien ohjelmista :)! ne on semmoset omalaatusen ihanat , varmaa ollu hyvä tekijä ;)

    VastaaPoista
  8. POSTAUS SM-KISOISTAAAA!!! ;))

    VastaaPoista