lauantai 12. marraskuuta 2011

Mä oon tähdet taivaalla, mä oon vuori korkeella

Nähtiin puol kasilta kupittaalla. Alettiin siinä sitten laittamaan hiuksia ja meikkejä ripsakkaan tahtiin. Siinä yheksältä alettiin sitten lämpäämään ensin tsemppitanssilla ja sitten tehden jotain muuta. Kertailtiin siinä ohjelmia ja tehtiin itselle haastavimpia kohtia. Pian olikin jo aika mennä tekemään harkkasuokka.




Noh, meillä harkkasuokka ei ollu mikään paras mahdollinen ja tiputuksia löyty muutamia. Tuli isoja ja pieniä tyhmiä virheitä, mitä ei yleensä edes treeneissä ilmesty. Noh mutta ei se mitään, aina ei voi mennä hyvin;). Kannustettiin sitten ixia.

Kun Urheiluliitto oli tehnyt mentiin laittamaan loput meikit ja hiukset, sekä syötiin ! Pian kiskottiin puvut päälle ja alettiin lämppäämään, sillä ixia tekis ekana ja me seittemäntenä. Siinä me sitte lämpättiin oven edessä XDXD , ja siitä me sitten jo juostiinki alkumarssiin, huulipunat melkeimpä poskilla ( kirjaimellisesti ).



Mentiin hetkeks kertaanmaan ohjelmaa keskenämme ja sitte kannustettiin ixia. Siite valkutki liittys meijän seuraan ja kertailtiin siinä aikamme, kunnes siirryttiin harkkamatolle ja siitä verhojen taakse odottamaa että meijät kuulutettaisii sisään.



Pian seistiinkin matolla ja musiikin alkaessa ohjelmakin lähti käyntiin. Suoritus oli jossain kohdin tosi eriaikanen syistä ja toisista, eikä pudotuksiltakaan vältytty. Ei tullut mitään nappisuoritusta, mutta kyllä se ihan hyvin meni.



Saatiin pisteet 4.73 / 4.70 / 9.80 ja 0.1 bonus ryhdistä, eli yhteensä 19.23. Ofelie tuli toiseksi pistein 16.26 ja ixia kolmanneksi pistein 15.50. Onnea kaikille mitalisteille:) !



Huomenna sitten onkin uudet kisat ja uudet kujeet. Toivottavasti tulee hyvät suoritukset joihin voi olla itse tyytyväinen:) Tsemppiä kaikille !

6 kommenttia:

  1. Kirjoittaako ixia tätä blogia ikinä?

    VastaaPoista
  2. Kyllä sitä varmasti jokainen vielä kirjottaa xd

    VastaaPoista
  3. Onnea mitaleista ! Ihanat ohjelmat :)

    VastaaPoista
  4. Oho Ofeliet voitti Ixian

    VastaaPoista
  5. olihan ofelie ja ixia jo viime viikonloppuna vain 0,4 pisteen sisällä, et ei toi kauhee yllätys ollu sinällää, et nyt meni näin päin :)

    VastaaPoista
  6. Lisäsin kuvat postaukseen. :) ja kiitos! :-)

    VastaaPoista