keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Paljon asiaa pienessä postauksessa;)

Tää juttu tulee vähän myöhäs, mut pidettiin päättärit tossa joulukuussa. Suunniteltiin joukkueen kesken yllätysjuhlat valkuille, johon sisälty tietty syömistä ja herkuttelua ja puhe joka oliki koskettava:) ! Sitte oli erilaist pient ohjelmaa ja lopuks jokane sai arvotun lahjan;) Palkittiin myös kauden tsemppaaja joukkueen kesken, joka oli Sussu. Sussu on koko kaude tsempannu ja ollu aina ilosel pääl. Ja sen treenimotivaatio on huippuluokkaa:) Sitte palkittiin kauden tsempparit exean ja ixian kesken, jotka valkut oli päättäny. Exean tsemppari oli Aliina, joka on kasvanu viime kauden aikana iha hirveesti, ja muutenki ollu motivoitunu. Ixian tsemppari oli Sussu,joka on kehittyny paljon ja samoist syistä ko tos tsemppaaja kohas.

                                                         Täs nyt sit jotai kuvii päättäreistä:





Kun treenit alko jälleen,  meijän pikku perheesee tuli paljon lisäystä. Viis tyttöä liitty meihin Nefreihin ja otettiin heidät tietysti avosylin vastaa. Vilma ja Noora siirty 14-16 sarjaan siirtyneistä Krysoleista meihin yhteistreenin kautta. Ja Ofelien hajottua Meri ja Milja siirtys kans meihin. Ja tää viides tyttö on entisiltä kausilta tuttu Ona joka päätti tulla takas;) Uusien tyttöjen esittelyt tulossa myöhemmi !

Kuvasta puuttuu Rosa ja Janni





Tänään, eli keskiviikkona 11.1.2012 oli jaot. Alkuu tehtii kulmast kulmaan lämppää ja sit siirryttii keskilattialle jos tehtiin lihaksii ja nilkkoi. Sitte avattiin jalat ja tehtiin hyppyjä ja tasapainoi. Lopuks tehtiin molempien ohjelmista pätkiä, joita sitte valkut katteli. Jaot tehtiin perusasioide ( kunto, liikkuvuus, vartalot ) pohjalta, mut eniten vaikutti ilmaisu, ikä ja vartalotekniikka. Omien valkkujen lisäks salilla oli myös Mona ja xonoxien kaks valkkua. Exea ja ixia kisaa nyt tällä kaudella erisarjoissa, exet nousee 16-18 sarjaan ja ixit jää 14-16 sarjaan. Mutta nyt asiaan, eli tulevan kauden jakoihin:

                                                                         EXEA 16-18



Seuraavan kauden kokoonpano: Rilla, Saara, Aliina, Masa, Ona, 
Emilia, Janika, Roosa-Niina, Enni ja Janette


                                                                         IXIA 14-16


Seuraavan kauden kokoonpano: Ronja, Nea, Milja, Meri, 
Vilma, Noora, Satu, Karoliina, Tessa, Susanna
Lisäksi joukkueessamme on Rosa ja Janni. Rosan tavoite olis päästä kisaamaan, mutta ei voitu laittaa häntä mihinkään joukkueeseen kun ei tänään tehnyt ja Janni istuu reunalla polvensa takia.

Molempien joukkueiden ohjelmat ovat valmiina ! Kerrankin ajoissa ! Kiitos siitä valkuille;)


Nyt lomat on lomailtu ja arkeen palattu. Treenit jatkuvat normaalisti ja tällä kaudella keskitymme eniten jalkatekniikkaan, pakara lihakseen ja lonkan liikkuvuuteen;) Alotamme ohjelman treenamisen niin treeneissä kuin leireilläkin. Tästä se lähtee;) !

6 kommenttia:

  1. pääseekkö kaikki kisaamaan kummassakin joukkueessa? :)

    VastaaPoista
  2. missä piditte teiän päättärit? :D + tsemppii molemmil joukkueil :D

    VastaaPoista
  3. Voitteko kertoo lisää, et mitä pient ohjelmaa teil oli siel päättäreis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. me syötii enimmäksee, kuunneltiin joulumusiikkii ja jutskailtiin, Rilla ja Masa piti meil vähä jumppaa et ruoka laskis ja sit arvottii ne lahjat ja avattii ne jne :)

      Poista