tiistai 31. tammikuuta 2012

Ohjelmaa, ohjelmaa ja ohjelmaa !

LAUANTAI 28.1.2012



Nähtiin 14.00 Puolalan koulussa exean kanssa, ixia oli jo heränny 9.00 treenaamaan. Kahdelta Rillan äiti Riitta tuli pitämään meille ja paikalle päässeille vanhemmille ravintoluennon, ja sen jälkeen me tytöt lähdettiin salille ja valmentajat ja vanhemmat jäi pitämään jonkinlaista vanheimpainpalaveria.

 
Saatiin Riitalta "treenievästä" xd


 Voimajuomaa:D


Siinä puol neljän aikaan alettiin lämppäämään. Tehtiin suht nopee naru- ja lihaslämppä jonka jälkee avattiin jalat ja ruvettii muisteleman ohjelmaa, sekä kuvioita. Sitte alettii kattomaan tiettyjä osia ohjleman keskeltä, liikkumisia ja sen sellaisia. Tehtiin muutamia "kokonaisia" ja puolikkaita, ja saatin ohjelma ihan viittä vaille valmista! Muutama ilmaisu ja mietiskely kierroskin saatiin tehtyä. Lopuksi sitte tehtiin vielä loppuverkka, venyteltii terkkaireita ja lapoja. Puol ysiltä päästiin kotiin nukkumaa ja syömää, huomista päivää odottelemaan:)

Ilmekierros;)

SUNNUNTAI 29.1.2012


Tänään nähtiin 14.30 Paattisten koululla. Aluks tehtiin kevyt lämppä tanssien ja otettiin uudet taitokuvat ja naamakuvat. Sitte alettiin tekemään ohjelmaa ja lopulta tehtii jo ykkösii ja yks kakkone;) Ohjelma on ainaki meidän mielestä rankka:D mutta onneks ollaan vasta aika alussa kautta, ni ehtii kunto nousta;) Katottiin myös laskuja ja hiottiin pienii liikkeitä. Kun kello tuli 18.00 siirryttiin Lintulaan valkkujen autoilla, siinä samalla syöden.

 Tehtiin tosi nopee lämppä, kertailtiin ohjelmaa ja esitettii Krysoleille ja Krysolit meille ohjelmansa. Sitte alkoki taas hiomine ja laskuje kertailu ja kokonaiste ja kakkosten tekemine. Siinä varttii vaille yheksän tehtiin loppuverkka ja ysiltä pistettii treeniviikonloppu kasaan ja lähdettiin kotiin.


Saatiin ohjelmaa ihan älyttömän paljon eteenpäin:) Tietty on viel paljon tehtävää ja monet monet kokonaiset edessä mut tästä se lähtee ! Eikun tsemppiä muillekki joukkueille ja treeni - iloa;)

Tässä esimakua taitokuvista ja naamkuvista, kuvat ovat satunnaisessa järjestyksessä:)

Ixian kuvat tulevat myöhemmin, heti kun saavat laitettua kuvia jonnekkin xd

2 kommenttia:

  1. oi vitsi kun ootte notkeita! noita taitokuvia on aina nii ihana kattoo, ku toivois itekki et olis noi notkee... :)

    VastaaPoista