maanantai 29. huhtikuuta 2013

Rakkaus on (exea)

 Järjestys on maailmassa rikkomaton, kaikelle on lokero, pienen pieni komero. Hiljainen ja näkymätön laki se on, kuka sua saa tulla lähelle ja koskettaa?


Junamatka Tampereelle sujui mainiosti ja pienen iltareippailun jälkeen päädyimme hotellillemme, jonka huoneet oltiin selkeestikkin suunnattu pariskunnille...
 Vessat ei ollu iha turhan yksityisiä XD
 Tänä yönä lokeroita sekoitetaan, rakkaus on rajaton, vilpitön ja viaton. Päästä sinun suojakuori hajoamaan, ole vapaa, ole vapaa!

Lauantaiaamun harkasta huomasi, että tais tytsyjä vähän jännittää kun tasapainotkin tuli tehtyä eri jaloilla. Ruuaksi saatiin subia kaikilla mausteilla. Suorituksessa fiilis oli kohdallaan, mutta kaikkien harmiksi tasapainot eivät pysyneet. Finaaliin lähdettiin siis kolmannelta sijalta.

Kauden viimeistä kisasuorituksesta lähdettiin ennenkaikkea hakemaan sitä fiilistä. Kyllä sitä sieltä tulikin vaikka tasapainot ei vieläkään ollut varmoja. Pisteiltä ei odotettu paljoa ja niiden odotus oli hermoja raastavaa. Turhaan me hermoiltiin, kauden parhaat pojot sieltä ropisi ja Turkuun lähdettiin hopeamitskut kaulassa. JES!


 ?




Rakkaus on ikiaikainen ja suunnaton. Se on rajoittamaton, täysin viaton, vaikka miten se kahlitaan. Rakkaus on vastasyntynyt ja suojaton. Se on rajoittamaton, täysin viaton, vaikka miten se tuomitaan. <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti