maanantai 23. huhtikuuta 2012

Mestikset!!

Nyt on saatu meiän kisakausi pakettiin, ja varsin onnistuneesti saatiinki! :) Perjantaina lähettiin puol viiden aikaa Krysoleiden kanssa bussilla kohti Jyväskylää. Matka meni hyvin syöden, jutellen ja laulaen. Perille päästyä levittäydyttiin hotelli huoneisiin, käytiin suihkussa ja chillailtiin, kunnes mentiin valkkujen huoneeseen kuuntelee seuraavan päivän aikataulut. :D hammaspesun kautta nukkumaan keräämään voimia kisapäivää varten!



Lauantai aamulla herättii ajoissa laittamaan nutturat ja pohjameikit valmiiks ennen aamupalaa, ja aamupalan jälkeen lähettiin bussilla kohti Vaajakoskea. Harkkasuokat oli molemmilla aika perus suorittamista, vielä tarvittiin lisää varmuutta, tarkkuutta ja ilmasua.




Ixiat alko lämppäämään ennen kisojen alkua ja exea vähän ixian jälkeen. Lämpät meni fiilistellen ja ohjelmaa kertaillen. Ixian suorituksessa näkyi jo varmuutta ja ilmasua, mutta mukaan mahtu turhia tasapaino virheitä, sekä eriaikasuuksia. Exean suoritus oli muutamaa tasapaino virhettä ja eriaikasuutta lukuunottamatta ihan hyvä, ja fiilis oli kohillaan!

Illalla käytiin syömässä hotellin ravintolassa lasagnea ja sen jälkeen suihkun kautta joukkue kerrallaan valmentajien huoneeseen jutteleen sunnuntain aikataulusta ja fiiliksistä. 




Sunnuntai aamun harkat oli molemmilla aika samanlaiset kuin lauantaina. Kisasuokkaa alettiin lämppäämään yhessä, koska suoritettiin melkein peräkkäin. Tsemppitanssin ja ohjelman kertailujen jälkeen Ixia astu matolle kovilla kannustuksilla;) Suoritus oli kauden parhaimpia, vaikkakin muutamia virheitä tuli edelleen, mut kaikilla oli huikee fiilis matolla vimppaa kertaa hippeinä!! Pisteet oli 4.45 3.55 10.05 YHT. 18.05, ja molempien päivien pisteet yhteensä 36.35, jotka oikeuttivat Ixian yhdeksänneksi.



Muutama ohjelma väliä ja Exeat pääsivät matolle. Suoritus oli onnistunut ja lauantain virheet saatiin korjattua, vaikka muutama uusi virhe tuli:-D Fiilis oli katossa ja ilmasua löyty hyvin!! Pisteet oli  5.00 5.60+mieleenpainuva kokonaisuus 10.60 YHT 21.20, ja molempien päivien pisteet yhteensä 41.95. Näillä pisteillä Exea voitti oman sarjansa. Toiseksi tuli Hiutaleet, ja kolmanneksi Zafer! PALJON ONNEA KAIKILLE MITALISTEILLE! :)






Jäätiin hetkeksi seuraamaan mm-katsastusta kunnes bussi tuli noutamaan meiät ja lähettiin kohti Turkua hyvillä mielin. :-) Näin saatiin kausi pakettiin, ja nyt vietetään vähän aikaa lomaa treeneistä, ja sitte palataan muistelemaan ohjelmia kevätnäytöstä varten. :)


Tsemppiä kaikille joukkueille vielä loppukauteen!

VIDEOT SAATIIN LISÄTTYÄ YOUTUBEEN!

IXIA


EXEA

18 kommenttia:

  1. joo ja milläköhän järjellä te voititte hiutaleet ja zaferin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuomarit ne pisteet antaa ja tälläkertaa kävi näin :)

      Poista
  2. Mikä exean teema on?:) onnea kullasta!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jääkuningatar ja valtataistelu :) Ja kiitos paljon! :)

      Poista
  3. tosi paljon onnea, olitte tiukan kisan parhaita:) tsemppiä treenaamiseen!

    VastaaPoista
  4. jos teijen teema on jääkuningatar ni miks teil on vihreetä teijen puvus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jääkuningatar ja valtataistelu-teemassa on haettu vaikutteita lumikuningatar-tarinasta, missä esiintyy vihreä kivi/timantti ja tämän tahdoimme näkyviin pukuun. :)Suuri kiitos vielä puvun suunnittelijalle, oltiin kaikki pukuun enemmän kuin tyytyväisiä!! :)

      Poista
  5. Onnea Exea kullasta, upea ohjelma!

    VastaaPoista
  6. oi kivoi kuvii =)

    tuu hei tsekkaa munkii blogi, joka tottakai kaipailee aina uusia ihania lukijoita :-) jos vaikka tykkäisit !
    http://themomentsoflaura.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. no ette kyllä tuolla suorituksella ansainnu voittoo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on sun mielipide, mutta tuomarit ne pisteet antaa edelleen :)

      Poista
  8. Loistavaa Nefrit ! Teillä oli aivan upeat ohjelmat molemmilla joukkueilla.
    Nefrit Exea on ehdottomasti kultansa ansainnut. Nefrit Ixia sai hienot pisteet, erityisesti tekniset pisteet. Muutenkin meni hienosti.
    Onnea !!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon !! Ihanaa saada positiivisia kommentteja :)

      Poista
  9. mistä toi teidän musiikki on? kuulostaa tutulta mutta en saa nimeä päähän :)

    VastaaPoista
  10. wautsi!! mulla tulee tosta exean ohjelmasta mieleen ihan Alice in Wonderland... Mut upeasti meni molemmilla (ei ollut ixiallakaan huono suoritus) ja tsemppiä ja onnea exealle!! :)

    VastaaPoista
  11. miten teitte noi exean letit tonne nutturan ympäri?

    VastaaPoista