sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Esiintymistä & tarjoilua !

Viime viikon perjantaina mentiin koko joukkueen voimin Turun Urheiluliiton 110-vuotis juhlan päivälliselle, exeat esiintymään, ixiat tarjoilemaan & valmentajat syömään. :) Perjantaina me Exeat nähtiiin Lintutalassa 15.30, missä Starlit Shine olikin jo paikalla. Otettiin huivit esiin ja alettiin kertailemaan tanssia, joka esitettiin jo Kalevan kisojen avajaisissa. Muutettiin paikat kuntoon ja katottiin että nostot toimii. Kamat kasaan ja lähettiin kohti Wikken ruokakauppaa. :D Valmentajat ja pari meistä täydensi viel eväsvarastoja, ja sitten suunnattiin kohti Rientolaa. Rientolassa Starlit taas odotteli jo meitä, ja nähtiin esiintymis alueen koko, joka hämmensi yhtä jos toistakin. Katottiin kuvioita vielä vähän siinä pienessä tilassa ja pari kohtaa jouduttiin muuttamaan, sillä ei millää oltais mahuttu niitä tekemään. :D Musamieskin pääsi paikalle ja mentiin ohjelma pari kertaa musalla läpi. :-)



 


Ixiat tuli Rientolaan siinä puol kuuden aikoihin, ja jakautu puoliksi. Puolet laitto vieraitten takkeja naulaan, ja loput tarjoili alkumaljoja. Ixiat alko lähtemään kasin aikoihin, mutta osa jäi vielä paikan päälle kattomaan meiän esityksen. :D




Esiinnyttiin siinä puol ysin aikoihin. Esitys meni hyvin treeni määrään ja esiintymis tilaan nähden, ja yleisö oli messissä heti alusta asti! :) Fiilis oli ihan mahtava ja lopulta kun päästiin lavalta pois, tuli muutamat vieraat meiltä kyselemään, että mitä me oikeen harrastetaankaan. Ja pari jopa vihjaili että voitais hyvin menestyy paritanssissa, jos vaan parit löytyis. :D:D haha. Kiitos Starleille esiintymis seurasta! :)





KUVAT LISÄTTY! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti