keskiviikko 31. elokuuta 2011

Kuulumisia :)

Treeneissä ei oikeestaan oo tapahtunu mitään ihmeempii, ja ollaan vihdoin päästy taas norrmi salivuoroihin. Koulutki on alkanu kaikilla, osalla lukiossa ja osalla yläasteella. Ohjelmissa on vielää tosi paljon tehtävää, mut lupaavalta vaikuttaa ja tykätään molemmat tosi paljon meiän teemoista ja ohjelmista. (; Nyt vaan hiotaan, hiotaan ja hiotaan ni hyvä tulee. Puolentoista viikon  päästä lähetään Vierumäelle kilpasarjojen yli 16-vuotiaiden ringinleirille. :)




Viime viikonloppuna päästiin viettämään kesän vimpat rippijuhlat Ronjan luokse. :) Nähtiin Ronjalla neljän aikoihin, ja suunnatiin heti hakemaan ruokaa. :D Istuskeltiin ja juteltiin joukkueen kesken, ja siirryttiin ulos. Jotkut alko lähtemään, ja meiät tuntien osa meistä meni hakemaan lisää kakkua ja pullaa. (; Siitä alettiin vähän ajan päästä lähteä kotia kohti. :)


Ronjan ite tekemä mekko (;





Käytiin vähä hakemas omenoita :D:D

13 kommenttia:

  1. Miten teillä menee kisaohjelmien kanssa? Onko ohjelmissa selkeet teemat ja onko ne taas erilaiset mitä teillä on aikasemmin ollu? Mihin kisoihin aijotte osallistua syksyllä? Kisaatteko keiloilla vai millä välineellä? Kuinka monta teitä on nyt kummassakin joukkuessa? Kisaavatko kaikki syskyllä ? =) Oho, tuli vähän kysymyksiä :D

    VastaaPoista
  2. Ohjelmia hiotaan kovaa vauhtii et saatais ne ekoihin kisoihin kuntoon. Tällä kaudella teemat selkeet ja keskenään tosi erilaiset. Välineitä me ei vielä haluta paljastaa vaan saatte oottaa ekoihin kisoihin asti. (; Ixiassa on yheksän tyttöä ja exeassa seittemän, sekä Rosa ja Suvi jotka käyvät perustreenissä. Kisakokoonpanoista me ei vielä osata mitään sanoa, niitä katelleen kisoja lähempänä. :)

    VastaaPoista
  3. Ja toivotaan ettei kukaan tuu paljastamaan meiän teemoja/välineitä täällä blogissa, vaikka ite ne tietäis. Jouduin yhden kommentin jo poistamaan. Eli halutaan pitää nää salassa ekoihin kisoihin asti. Kiitos! :)

    VastaaPoista
  4. Kisaako sekä Exea että Ixia 16-18v sarjassa nyt syksyllä ja keväällä vai kisaako vielä ens kauden 14-16v sarjassa? =)

    VastaaPoista
  5. Ens kaudesta meillä tytöillä ei ainakaan ole tietoa. :) Eletään yks kausi kerrallaan ja tän kauden loputtua katotaan, et mitä ens kausi tuo tullessaan. :)

    VastaaPoista
  6. Hei aiotteko laittaa viime kauden ohjelmat nettiin? olis kiva! :)

    VastaaPoista
  7. moikkeliiis!:) missä sarjassa kisaatte nyt syksyllä?

    VastaaPoista
  8. Mulla ei ainakaan oo ohjelmii videol, mut voin huomenna kysellä treeneissä jos joltain löytyy, ni laitetaan. :) Kisataan molemmat tiimit 14-16 vuotiaiden kilpasarjassa. :-)

    VastaaPoista
  9. Näyttääpä toi eka tyttö tos ekas kuvas aika kyllästyneeltä, ja silt ettei kiinnostais yhtää :D

    VastaaPoista
  10. Löytyskö niit videoi? :)

    VastaaPoista
  11. Mist se Suvi on, joka käy perustreenitunneil? voisko siit tulla joku esittely? :-)

    VastaaPoista
  12. Tuleeko ringin leiristä juttua tai kuvii?

    VastaaPoista
  13. niinpä tuleeko juttua ja kuvia? ja missä esitätte sen yhteistanssin niide pikkuisten kans`?

    VastaaPoista